Niin se vaan on. Vessa ei vieläkään toimi, vaikka aamulla joku setä sitä kävikin katsomassa. Hän ilmoitti tulevansa takasin, mutta enhän mä voinut jäädä odottelemaan, joten kai niillä jotkut yleisavaimet on olemassa. Mutta mä haluan sen vessan toimimaan!

Tää päivä oli taas tutustumista Le Mont Houy Campukseen, kierrettiin ympäri ja hankittiin vaihteeks vaivalla, opiskelijakortit. Kortti on aika naurettava läpyskä verratuna kotimaiseen SAMOK/SYL-korttiin, sellai rikki menevä paperinpala.

No jossei jotain hyvääkin, kun suurimmaksi osaksi on ollut huonoa. Saatin aivan järjetön määrä kaikkea roinaa eilen koululta, käsveskat, kello, karkkii, kynä, hirmu määrä esitteitä, puhelinkortti, parit tram-liput, mietin vaan, että kuin tällä yliopistolla on varaa, kun KyAMK tarjoaa pinssin ja kuuliksen ;)

Mutta nyt ei varmaan jaksa tämän enempää vuodattaa tästä päivästä, joka tämäkin oli aika "je ne compres pas"-päivä. Ai niin, ja saatiin kuulla kv-tutorilta, että meillä noi kurssit ovatkin keskustan Campuksella, eikä tuossa vieressä. Ihmettelen suuresti tätä projektia tänne tullessa. Hakuvaiheessa ei ole juuri mitään infoa saatavilla, hyväksymisen tultua lähetetään pari lappua ja nyt tätä infoa suoltaa joka tuutista, siihen todellakin väsyy, ja suurin osa infosta on todella hyödytöntä, kai, mistäs voin tietää kun en ymmärrä ;)

KYLLÄ TÄMÄ TÄSTÄ VIELÄ PAREMMAKSI MUUTTUU! :D