Tänään se alkoi! Opiskelu nimittäin ihan oikeasti, ohjelmassa oli jopa puolitoista tuntia (venähti melkein kahteen tuntiin) Marketing International eli siis International Marketing, IN ENGLISH! HAH! Oli aika siistii kun tajus mitä ärhäkkä täti siellä hassulla enkun aksentilla höpötteli.

Tänään aamulla en kyllä ihan ymmärtänyt mitä mulle puhuttiin. Yks "tuttu" poika tuli jututtamaan kun olin koneella, hän kysyi jotain, kysyin "Pardon?", hän toisti kysymyksen ja osoitti läppäriäni. Nokkelana ajattelin, että kysyy varmaan miks olin siihen aikaan nettailee enkä koulussa, vastasin hänelle sitten, että mulla alkaa Internalional Marketing-tunnit klo 13. Siis kysymys on voinut olla ihan mitä vaan, näin jälkeenpäin ajateltuna, vaikka "Kiva ilma tänään, eiks olekin?" tai "Mitäs sieltä netistä löytyy?" tai "Sulla on kivat kengät, mistäs ostit?" No, näitä vaihtoehtojahan voi miettiä vaikka hamaan loppuun asti. Noloa se tais kummiskin olla ;)

Lisää kummallisia asioita Ranskasta, niiden kaikkien jo aiemmin mainuttujen jatkoksi. Asuntolan käytävän valot ovat hiukka hassut. Kun valon painaa päälle ensimmääisen kerran, ei ehdi edes kissaa sanoa, kun se jo sammuu, onks siinä nyt sit taas mitään tolkkua?

Ja tyylivinkki alkuviikolle; housujen vyötärö mielellään korviin!

Ensi kertaan, halihalipuspus!