28.11

Ja näin ollaan taas päästy ajassa viikolla eteenpäin! Ja jäljellä on kolme viikkoa ja kolme päivää, jottei pääse unohtumaan! :D Ja se oli niin lähellä, että em. aika olisi lyhentynyt viikolla, mutta eipä sinne Air France muuttanut meidän lentoja… Kun ne on nuorisohintaisia, jne, plaaplaaplaaaa. Pyh heille!

 

Menneen viikon aikana ei ole ehtinyt oikein tapahtumaan mitään maata mullistavaa. Mielialat ovat liikkuneet akselilla: täällähän on ihan jees – haluan täältä heti kotiin. Että sellain ;)

Viime vloppunahan meillä oli Kellyn ja Markin kanssa italialainen ilta. Pizzaa ja pastaa, bolognese, juu, söin LIHAA!!! Juotiin siinä myös hieman viiniä, tai loppujen lopuksi se olin minä, joka tyhjensi pulloaan. Lauantaina ahkeroitiin illalla Heidin kanssa Approche interculturelle-kurssille esitelmöintiä Suomesta, suomalista tavoista ja suomalaisesta kulttuurista. Hommahan on ihan viimeistely silausta vaille sitten! Ja esitys on vasta n kahden viikon päästä!

 

Täällä asuntolassa ollessa tämä vaihdossa olo on kyllä kaikkea muuta kuin siistiä. Tuntuu siis oikeesti kun olisi vankilassa… Toivottavasti täältä vankilasta pääsisi tulevana viikonloppuna Amsterdamiin! Reissua on suunniteltu kohtuu pitkään ja hartaasti, mutta en nyt oikein osaa sanoa homman tämän hetkistä nimeä. Näkee vissiin lauantaina sitten mennäänkö vai eikö :D

Tehtiin muuten Heidin kanssa lista, 3 kk-pv Valenciennesissä pahoilla cappucinoilla ollessamme, asioista, jotka täytyy vielä tehdä täällä ollessa. Jottei pääse unohtumaan ;)

 

Ja lopuksi iloisia uutisia: Laitoin eilen, maanantaina, ilmoituksen Brysselin Suomi-klubin nettisivujen foorumille, että etsitään haastateltavia opinnäytetyöhön. Ajattelin lähinnä kokeilla kepillä jäätä, kun en oiken uskonut tuon ilmoituksen voimaan. Mutta hittolainen, tämän päivän aikana sain KOLME vastausta! Sehän on jo suunnilleen puolet (luulisin), mitä kokonaisuudessa tarvitsen! Ihanaa, puolikas kivi poissa sydämeltä sen suhteen!!! Tammikuussa yritän mennä Bruxellesiin tekemään nuo haastattelut ja vaikka vähän Celticaan jortsuamaan samalla reissulla ;)

Aijoo, ja vielä tälläin juttu. Kopsailin tuossa äsken Lauren viime viikkoisia muistiinpanoja Institutiones européennes-kurssilta, ja kärkeen voin todeta, etten ollut ymmärtänyt sitäkään vähää mitä olin kuvitellut! Ja toiseksi, ihmeellsiä merkkejä nämä ranskalaiset tekee lyhentääkseen muistiinpanoja, sieltä löytyi c-kirjain, jonka sisällä oli +, po, jonka päällä viiva, mitähän muuta, aijoo, ◦, useampaankin kertaan. Osan merkistöjen jäljille pääsin, mutta osa täytyy vielä huomenna kysäistä ;)

 

COOL AS FOOK!!! :D

Puss&kramm!!!

 

ps. Ranskankielen kanssa olen kohtalaisesti luovuttanut… Ei jaksa enää. Tai aina voi ajatella, jos sitten tammikuussa vaikka ;)

pps. Tietääks kukaan, ketkä on töissä 22.12??? Siis illassa/yössä? :D

29.11

Unohdin ihan eilen kertoo tästä jääkaappi-asiasta :D Siis köyhän miehen jääkaappi on keksitty ja se on ikkunalaudalla. En itseasiassa tiedä, josko oon jo aiemminkin kertonut, mut kumminkii. Kyllä vaan maistuu margariini hyvältä leivän päällä!!! No mutta, eilen mun jääkaappi, eli henkkamaukan muovipussi, tippui ikkunalaudalta alas nurmikolle. Juu, eikun nöyränä kakskuutta sitten leikatulle nurmikolle hyppimään ja hakemaan pussi takaisin minne se kuuluu :D

Tulin just tunneilta, jossa tajusin jopa vähän jotain. Ja sain selvitettyä ranskalaisen salakielenkin salat. Nyt ollaan viisaampia lyhenteiden kanssa :)

Pallaillaan! puss&kramm!